صاحب نظران ،تصمیم گیری یا انتخاب یک راهکار از میان راهکار های مختلف را مهم ترین وظیفه مدیران دانسته ، که سرنوشت موسسه در گروه همین انتخابها است مدیران برای تصمیم گیری درست و منطقی علاوه بر تجربه به اطلاعات معتبر ، به موقع و قابل فهم نیاز دارند .
در دنیای امروز تصمیم گیری به مراتب پیچیده تر از دهه های گذشته بوده و روند پر شتاب تحولات اقتصادی و سیاسی و اجتماعی و تغییرات روزمره و قابل تامل در محیط فعالیت موسسات و شرکت ها مدیران را در برابر انتخاب هایی به مراتب دشوار تر از گذشته قرار داده است به نحوی که فرایند تصمیم گیری آنها بدون وجود اطلاعات مناسی ، به موقع و قابل فهم امکان پذیر نمی باشد .
یکی از هدف های مهم حسابداری و حسابرسان تهیه گزارش های مالی و حسابرسی معتبر ، به موقع و قابل فهم میباشد تقبل هزینه های نسبتا زیاد حسابرسی توسط مجامع معمولا به منظور استفاده از این گزارشات جهت رفع ابهامات و ایرادات و همچنین اعتبار دهی به صورت های مالی برای استفاده کنندگان می باشد .
از آنجایی که استفاده کنندگان از گزارش های حسابرسی متنوع بوده و دارای خواسته های متفاوتی برای تصمیم گیری خود میباشند . بنابراین باید گزارشات ، به طور جاتمع و با دقت و سرعت تهیه ، و مندرجات ان پس از طرح در مجامع توسط مدیران اجزا و حسابرسان و بازرسان نیز میزبان اجزا یا عدم اجزا آنرا پیگیری و در سنوات بعد گزارش نمایند .
این تحقیق بدنبال پاسخگویی به سوالات زیر می باشد :
آیا گزارش های حسابرسی برای مدیران قابل فهم و اجرات بوده است؟
آیا مندرجات گزارش های حسابرسی توسط مراجع ذیصلاح پیگیری و اجرا می گردد ؟
آیا گزارش های حسابرسی به موقع تهیه و ارائه می گردد ؟
آیا جلسات مجامع به موقع برگزار می شوند ؟
پایان نامه کارشناسی ارشد رشته حسابداری : بررسی تاثیر گزارشهای حسابرسی بررفع ابهامات و رعایت استاندارد های حسابداری