در این تحقیق اطلاعات سه طبقه عمده صورت های جریان وجه نقد با اطلاعات تعهدی هم ارز با آنها جهت پیش بینی بازده سهام در هریک از دوره های چرخه شرکت مورد مقایسه قرار گرفته اند تا به این پرسش پاسخ دهد که با توجه به عمر شرکت ها کدامیک از دو شاخص جریان های نقدی و حسابداری تعهدی به شکل بهتری می تواند بازده سهام را پیش بینی کند لذا فرضیه هایی به شرح زیر تدوین شده است .
فرضیه اول : در دوره رشد اطلاعات مالی مبتنی بر جریان های نقدی نسبت به اطلاعات مالی مبتنی بر حسابداری تعهدی برای پیش بینی بازده سهام از توان بیشتری برخوردار است .
فرضیه دوم : در دوره بلوغ اطلاعات مالی مبتنی بر حسابداری تعهدی نسبت به اطلاعات مالی مبتنی بر جریان های نقدی برای پیش بینی بازده سهام از توان بیشتری برخوردار است .
فرضیه سوم : در دوره افول اطلاعات مالی مبتنی بر جریان های نقدی نسبت به اطلاعات مالی مبتنی بر حسابداری تعهدی برای پیش بینی بازده سهام از توان بیشتری برخوردار است .
یافته های این تحقیق از وجود رابطه معنی داری بین اطلاعات جریان نقد وبازده سهام و همچنین اطلاعات مالی تعهدی و بازده سهام در تمامی دوره های چرخه ی عمر خبر می دهد ولی با بهره گرفتن از آزمون آماری وونگ مشخص گردید در دوره های رشد و افول از چرخه ی عمر ، اطلاعات جریان های نقدی از توان بیشتری جهت پیش بینی بازده سهام نسبت به اطلاعات مای تعهدی برخوردار است و عکس این موضوع در مورد دروه بلوغ صدق می کند .
نتیجه گیری کلی بدین صورت است که جهت استفاده از اطلاعات صورت های مالی برای پیش بینی بازده سهام می بایست به طبقه ای از چرخه عمر که شرکت در آن قرار دارد نیز توجه شود .
پایان نامه ارشد رشته حسابداری : مقایسه اطلاعات مالی مبتنی بر جریانهای نقدی و اطلاعات مالی مبتنی بر حسابداری