تلاش برای رسیدن به توسعه ای همه جانبه در تمامی زمینه های اقتصادی، اجتماعی – فرهنگی در همه جوامع انسانی وجود دارد و در راستای رسیدن به آن مردم و دولت های آنها برنامه ریزی های مختافی دارند. اگر چه برای بررسی های مسائل توسعه منطقه ای بکارگیری علوم مختلفی لازم است، اما به سبب اینکه کار جغرافیا بررسی تفاوت های مکانی است، لذا این علم می تواند نقش مهمی را در این زمینه اشته باشد. در یان رساله با عنوان « توان سنجی منطقه ای شهر با یک برای برنامه ریزی تسوعه» ابتدا در فصول جداگانه توان های مختلف طبیعی، انسانی ، اقتصادی مورد بررسی قرار گرفته و در مرحله راهبرد مناسب تسوعه با توجه به امکانات و قابلیت های موجود در شهرستان مشخص شده است.
در طرح مسئله مفهوم تسوعه و برنامه ریزی و نقش بررسی ویژگی های هر منطقه در بنامه ریزی برای توسعه مشخص شده است.
در فصل اول بررسی توان طبیعی منطقه (آب و هوا، ژئومورفولوژی، زمین شناسی، منباع آب و … مورد مطالعه قرار گرفته و در پایان مطالب این فصل جمع بندی شده است.
در فصل دوم ویژگی های جمعیتی شامل بعد خانوار ، ترکیب سنی . جنسی ، مهاجرت ، رشد و آینده نگری ، پیش بینی جمعیت و ویژگی های اجتماعی شامل بررسی سواد، ساختار اقتصادی، جمعیت فعال و بیکار مورد بررسی قرار گرفته و در پایان فصل مطالب جمع بندی شده است.
در فصل چهارم بررسی امکانات و محدودیت های تسعه شهرستان با توجه به مطالب بررسی شده در ول فصول گذشته مورد بررسی قرار گرفته است.
(ممکن است هنگام انتقال از فایل ورد به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)
متن کامل را می توانید دانلود نمائید
چون فقط تکه هایی از متن پایان نامه در این صفحه درج شده (به طور نمونه)
ولی در فایل دانلودی متن کامل پایان نامه
با فرمت ورد word که قابل ویرایش و کپی کردن می باشند
موجود است